Mad, mad og mere mad

Dansk

Denne weekend brugte Ledsageren og jeg hele vores lørdag på at lave mad til receptionen. Vi bliver jo cirka 45 mennesker, så der skulle laves rigtig meget. Vi lavede cirka 110 pølsehorn, nogle af dem med karry-smag, hvilket så meget dekorativt ud og karrysmagen kom som en lille eftersmag uden at være dominerende (vi rullede pølserne i krydderiet). Derudover stod Ledsageren også for at fremstille cirka 10 kilo kødsovs med hakket oksekød, røget bacon i tern, revet gulerod og squash, en masse løg og oregano, og en masse, masse tomater.

Den sidste ting er en af mine egne opfindelser, som jeg er ret stolt af: Indbagt burger! Det består af en lille tynd “bøfpølse” omviklet med bacon sammen med finthakket løg og finthakkede syltede agurker, lidt tomatpuré, burgerdressing og revet ost, indbagt i butterdej, som før bagning pensles med æg og drysses med sesamfrø. Vi har tidligere testet det, og det var rigtig godt, og slutresultatet giver essensen af en burger.

Vi mangler stadig meget af maden, men det kommer senere. Meget af det kan ikke laves så lang tid i forvejen, hvilket også er OK, for lige nu er vores fryser fyldt fuldstændig op.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s