Mandelsmåkager med feminin pynt

Dansk

2013 Røde småkager 260213 (10)

Der er en på arbejdet, der stopper på torsdag, så i dag bagte jeg en omgang småkager til hende som afskedsgave (jeg var ikke sikker på at jeg ville have tid onsdag efter arbejde). De blev faktisk gode og ganske nydelige. Jeg er også tilfreds med de billeder, som det lykkedes mig at tage af dem.

Det er mandelsmåkager lavet på blendede og smuttede mandler. Hertil har jeg tilføjet frysetørrede hindbær. Jeg delte dejen i to pølser, som jeg smed i fryseren, indtil de var blevet mere medgørlige, og så skar jeg dem ud med en skarp kniv.

Jeg blandede noget marcipan med rød frugtfarve og brugte nogle af mine fine udstikkere til at lave pynten med, som jeg trykkede på toppen og bagte sammen med. Der var lidt marcipan tilovers, så jeg lavede nogle hurtige kransekager ved siden af, som nok ikke overlever til på torsdag. Det eneste negative er at den frysetørrede hindbær mistede sin skarpe røde farve under bagningen, men de smager stadig godt og ikke brændt. Jeg er vældig godt tilfreds med resultatet.

Reklamer

One thought on “Mandelsmåkager med feminin pynt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.