Ved slagboremaskinens hjælp

Dansk

2013 Med slagboremaskinens hjælp 170213 (11)

Ledsageren havde en slagboremaskine med hjem sidste weekend, og den blev med det samme taget i brug. Først satte vi den nye barplade op i køkkenet, hvilket blev vældig godt. Ledsageren bruger den primært til at hvile armen på og stirre på mig, mens jeg laver mad. Han mangler en martini i hånden for at det rigtig ser ud af noget. Den pynter rigtig fint i køkkenet, er meget pænere end det gamle bord, og er anvendeligt til opbevaring af alle de dimser og dingenoter, som jeg har det med at sætte rundt omkring i køkkenet fordi jeg ikke lige kan tage mig sammen til at sætte det rigtigt væk.

2013 Med slagboremaskinens hjælp 170213 (12)

Bagefter, når vi nu alligevel var i gang med boremaskinen, satte vi det nye badeværelsesskab op. Det gik rimeligt nemt. Så snart vi havde sat den larmende maskine væk, hoppede Monty op på bordet og direkte ind i skabet, som om det var det naturligste i hele verden. Bordet virker som en fiks lille kattetrappe.

2013 Med slagboremaskinens hjælp 170213 (2)

Kort efter opdagede Monty håndklæderne, som hænger på kroge under skabet, og der røg hurtigt en lille klo ned for at lege med dem, og det lykkedes ham at hægte håndklædet fast på kloen. Dér hang det fint i længere tid, indtil han endelig fik det rystet fri og smidt på gulvet.

2013 Med slagboremaskinens hjælp 170213 (7)

Det gav god ekstra plads på badeværelsesbordet, da jeg fik sat nogle af tingene ind i skabet. Selvom det ikke ses på disse billeder, så fulgte der to glashylder med, så det er ikke bare ét stort opbevaringsrum.

2013 Med slagboremaskinens hjælp 170213 (8)

3 thoughts on “Ved slagboremaskinens hjælp

 1. Haha 😀 Det er typisk maine coon, det der. At skulle blande sig i alt. Phoebe ligger nærmest hen over mine fødder, når jeg står og laver noget i køkkenet. Vi er altid ved at falde over hende, når vi går derude.

  • Og så kigger de altid så bebrejdende, når man så er ved at træde på dem fordi de går i vejen. 🙂

   Monty kommer tit også hen til mig, mens jeg sidder og arbejder ved computeren. Så skal han absolut møve sin store bagdel ned på mit skød og skygge for skærmen med sin enorme buskede hale.

   Man må indrømme at de er meget underholdende. Tit så stopper vi med at kigge almindeligt TV for at kigge katte-TV i stedet, det er faktisk endnu bedre end de gængse tv-programmer. 🙂

   • Ja, Phoebe skal også helst helt op på brystkassen af mig, selvom jeg sidder lodret. Så “ligger” hun siddende halvvejs op, skøre kat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.