Det dørløse samfund

Dansk

Vores hus fra 60’erne er stadig i besiddelse af sine originale døre, som er i en grim, orangebrun farve. Vi har snakket om at gøre noget ved dem, og så faldt Ledsageren over et firma, der tager originale døre og giver dem ny belægning, så de bliver pæne – muligvis igen, jeg så dem ikke da huset blev bygget. Så nu skulle det være. I går kom der så en dørmand forbi kl. halv otte om morgenen, så vi måtte tidligt op for det, og tog alle 13 med sig. I dag omkring kl. 15 skulle han så returnere dem igen, så jeg er meget spændt på at se hvordan det hele ender.

Det er dog lidt af en udfordring at bo i et dørløst samfund. Vi har ingen døre overhovedet, heller ikke til badeværelset.

Jeg tror dog at det vil give en god effekt, når de nye døre kommer i. Man kan se på billederne herunder, hvor meget pænere huset ser ud efter dørene er fjernet. Den der orangebrune farve er meget gennemtrængende, så den glæder jeg mig til at slippe af med. Så er det kun skabsdørene, der mangler. De er nøjagtig samme type og farve, men jeg har planer om at skifte skabene helt, så dem gider vi ikke gøre noget ved pt.

2013 Dørløse 040213 (1)

2013 Dørløse 040213 (2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.