Nye skinnende sko

Dansk

Dags dato var jeg en tur inde i centrum for at kigge på brudesko. For et par uger siden sled jeg Rosengårdcentret tynd i et forsøg på at finde nogle brugbare sko, men der er ikke mange valgmuligheder her i oktober, november! Langt de fleste sko var enten for høje, for dyre eller forkert farve. Det er jo ikke lige vejret til fine sandaler, men brudekjolen skal jo lægges op, og det kan jo ikke gøres uden sko, og så bliver jeg nødt til at købe dem god tid i forvejen.

I dag var jeg så igen inde i alle skobutikkerne. Jeg kiggede i omkring ni forskellige skobutikker, og til sidst fandt jeg dem – i brudebutikken Lilly, den eneste butik hvor man i god tro kan regne med at finde sko i den passende farve uanset hvad tid på året man kommer! Jeg ville egentlig have været i Lillys fra starten, men da jeg nåede ind til centrum opdagede jeg at de først åbnede kl. 11 – så var der jo ingen grund til at være så hurtigt ude! Så jeg nåede ind i alle de andre skobutikker førend jeg endelig kom ind i Lillys, hvor jeg fandt det rigtige, og så endda til en favorabel pris! De var sat ned fra 395 til 198, så det var da super.

Simple med en lille smule pynt og med åbne tæer og i sølv og ikke en umenneskelig høj hæl – lige det jeg gik efter. Fantastisk.

Så var der også lige nogle smykker, der var på tilbud, så jeg drog også bort med en halskæde til 65 kr. Den kan bruges som reel halskæde, men ellers købte jeg den primært som pynt til kjolen. Jeg har også købt en anden billig halskæde fra en anden butik (første gang jeg kiggede efter sko), som muligvis også kan bruges. De kan nok ikke fungere sammen, men jeg tænkte 65 kr. var for billigt til at lade slippe væk. Min plan er at der skal sidde noget pynt henover brystet på kjolen, og så vidt en hurtig sammenligning med kjolen har vist, så kan begge halskæder bruges til det. Nu skal jeg have bestilt en tid hos en skrædderbekendt, og så kan vi forhåbentlig finde ud af, hvordan det endelige resultat skal se ud. Jeg er meget mere optimistisk omkring kjolen nu, hvor jeg har set hvad et par potentielt påsyede smykker kan gøre, end da jeg tog hjem med kjolen efter købet!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.