Tøserisotto

Dansk

Jeg prøvede noget nyt til aftensmaden i går: Rødbederisotto. Jeg havde læst om det, og jeg kan sådan set godt lide rødbede og det er for sjældent at man rent faktisk gør “noget” ved dem udover at komme dem på spejlæg eller leverpostej, så rødbederisotto skulle afprøves.

Risottoen blev hurtigt meget, meget lyserød. Det var svært at tage et godt billede af maden, da det hele simpelthen blev rødt i lyserødt. Vi havde ikke så mange grøntsager tilbage, så jeg kom et par løg og en rest rød peberfrugt i, og så kyllingestykker.

Det smagte udmærket, men måske ikke så spændende. En anden gang vil jeg nok servere kødet ved siden af, eventuelt med en blandet salat og et stykke groft brød for at give lidt mere variation.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.