Hvide rabarber

Dansk

En fra arbejdet havde rund fødselsdag, og jeg tilbød at bidrage med en kage til festen. Bundene bestod af pandekagebunde, som testet tidligere, og fyldet var hvid chokolademousse og hjemmelavet rabarbersyltetøj. Kagen blev herefter pyntet med hvid chokolademousse, frysetørrede hindbær, sukkersølvkugler og små marengshjerter.

Da jeg ikke deltog i festen, kan jeg ikke komme med en endelig bedømmelse af smagen, men jeg smagte de forskellige elementer hver for sig, og de var gode, så jeg kan kun antage det samme kan siges om det sammenhængende resultat. Jeg er godt tilfreds med resultatet, og jeg kunne godt finde på at bruge smagskombinationen en anden gang. Rabarber og hvid chokolade balancerer hinanden godt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.