Alt hvad du kan spise af sushi

Dansk

Sammen med mine forældre besøgte Ledsageren og jeg Oriental Sushi inde i centrum, da de serverer running sushi, det vil sige at sushien kører forbi på et bånd og så hapser man bare det man gerne vil have. I Japan betaler man per hapset tallerken, men den slags finurligheder gør vi os ikke i i Danmark, så vi betalte en fast pris ligesom til en buffet. Prisen inkluderede også ad libitum adgang til restaurantens buffet, så det var måske ikke så overraskende.

Sushien var ganske udmærket. Den var bedre end jeg måske havde forventet til en “all you can eat” sushibuffet, og der var et udmærket varieret udvalg. På et eller andet tidspunkt løb båndet dog tør for nye spændende ting at prøve. Der var også et bånd med lune retter, som ikke var helt så spændende, men også udmærket. Ledsageren og jeg tog godt for os af retterne. Der blev fjernet mange tallerkerne fra vores bord, lad os sige det sådan.

Den orientalske buffet havde også et lille udvalg af sushi, så en anden gang vil jeg nok nøjes med buffeten. Den så også udmærket ud. Jeg fik dog ikke smagt så meget her udover de indbagte rejer og den indbagte kylling.

Sushibuffeten koster over 200 kr, så det er bestemt et dyrt sted, så man skal også kunne tage godt for sig af sushirullerne, førend det kan betale sig. Så vidt jeg kan finde ud af, så er Oriental Sushi det eneste sted på Fyn, hvor man kan få running sushi, og uden konkurrence får kunderne dyre priser. Det er meget billigere i København. Men det var meget sjovt at prøve. Jeg elsker sushi!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.