Middelfartsferie – førstedagen

Dansk

I julegave sidste år gav mine forældre os et gavekort til et ophold inklusive to-retters menu for to personer, og vi endte med at booke opholdet hos Hotel Comwell i Middelfart. Lørdag drog vi derfor mod Middelfart efter morgenmaden, hvor vi gik lidt rundt i byen og kiggede på butikker, hvorefter vi udsøgte os lidt frokost. Frokosten fandt vi hos Fiskehuset ved Strib Fisk nede på havnen, hvor man for 45 kr. kunne få tre halve stykker uspecificerede smørrebrød med fisk, og oven i det købte vi 2 fiskefileter med pomfritter til 55 kr. Priserne var rimeligt overkommelige.

Fiskefileterne var meget gode – sprøde udenpå og bløde indeni. Smørrebrødene var med røget laks, røget tun og krabbesalat, og det hele var rigtig godt. Det bedste var den røgede laks, som ikke havde den dér hårde skal, som nogle røgede laks godt kan have. Den var blød hele vejen igennem, og rugbrødet var blødt og lækkert og ikke tørt og kedeligt som mange andre steder. Det er helt sikkert en fiskebiks vi gerne vil besøge igen.

Efter frokosten fandt vi frem til hotellet, hvor vi drog nytte af hotellets svømmepøl. Vi fik omkring 5 minutters hygge, førend en større børnefamilie overtog det hele. Det var jo selvfølgelig ikke nødvendigt at tage hensyn til hotellets andre gæster, lod det til, for verden roterer jo omkring dem.

Jeg ville ellers gerne have været blevet længere, men vi tog tilbage til værelset og fik os lidt kaffe og te. Der var to slags te at vælge imellem, så jeg gik selvfølgelig efter chai varianten, men den viste sig at være meget kedelig, så jeg gad ikke engang drikke det op. Der var ingen mælk, men der var creamer, hvilket dog ikke forbedrede teen væsentligt.

Aftensmaden indtog vi naturligvis i hotellets restaurant, som havde en fin udsigt til Lillebæltsbroen. Forretten var en skaldyrssalat med wasabimajonaisse og tangsalat. Retten i sig selv var en anelse kedelig, men i bund og grund udmærket, og jeg fik smagt kammusling (som jeg dog tror ville have smagt bedre stegt på panden, som jeg har set på TV). Wasabimayo er dog en udmærket opfindelse, og noget vi må afprøve derhjemme.

Hovedretten var grillkølle med kartoffelmos og grøntsager og syltede rødløg. Kødet var utrolig mørt og faldt af benet uden hjælp, og de syltede rødløg var en lille smule søde, passede rigtig godt til, og smagte lige så godt.

Desserten var ikke inkluderet i vores betalte ophold, men vi købte det jo alligevel. Udover en ostetallerken bød hotellet på en chokomazarinkage og en jordbærsupper, og vi valgte at bestille en af hver og dele. Den venlige tjener kom hjælpsomt med to kagegafler og to skeer.

Der var nu ikke så meget mazarin over chokomazarinkagen, og den var lige lidt for frossen, da vi fik den. Den smagte dog fint. Jordbærsuppen var meget lækker, men isen i midten smagte ikke af noget, og en rig vanilleis lavet på en god fløde ville have været mere egnet. De friske blåbær i suppen var dog rigtig fine. Til 85 kr. synes jeg dog ikke man fik nok substans retur.

Efter maden drog vi retur til værelset og så film. Der var ikke noget på hotellets kanaler, men Ledsageren har visse magiske evner, der gør at han kan logge ind på vores harddrive derhjemme og få adgang til og downloade de film, vi har liggende der. Det er snildt at være kæreste med en så teknisk type.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.