Kan du genkende min tale?

Dansk

Arbejdsdagen stod i dag på talegenkendelseskursus. Efter 6-8 måneder burde vi kunne forvente en lille fejlprocent. I øjeblikket er den dog rimelig stor. Programmet skal lære min stemme at kende før den kan fungere optimalt. Jeg har blandt andet forsøgt at indtale min anmeldelse af Lindelse Kro, og dette er resultatet:

I forbindelse med påsken havde hele 47 dollar med hensyn til har ret villige til at deltage til et Kate at kigge på (59 kr. pr. person, inklusive drikke)., så det kunne vi ikke sige nej til. Vi ville lade OK men det er jo en dag, der udsætter hvor man mente for, 59 kroner.

Indgangspartiet menneskesyn. Der trådte i hoveddøren, stod vi en meget lille og tre. Punkterne er sådan meget støj 13. er der siden var der intet der. Den holder døren, opdagede vi, plus den forsigtigt ikke er enig med, at vi receptionen. Jeg kan godt forstå, hvis de kan holde dørene lukkede træk, men et lille skilt med “indgange” på døren ville ikke være på vej.

Den 49 J på, at vores resolution slukning skrevet i et sprog, som vi også ville kunne finde vores nationalparker. Men det tjener så burde vi ikke bare kaffe, og da jeg sagde det her vil man bare kan ministeren, hvis der er nogle, der dette samfund uden for de nogle steder 12 ekstra penge for det, så ideen med at “inklusive drikkevarer” rent faktisk er i anførselstegn inklusive en række farer”, også på onsdag i træk i kampen andet ting, hvor stort plus.

Der kan blive gruppen ny. Ikke kunne restaurants til den, men ret i, skal finde 7 kr. rent faktisk at sende problemet (som vi jo ikke at tage *).

Kilojoule forbindelse til, og ti forskellige slags penge, og forhandler gik igennem i nogle 18. visse variationer. Selv om vi kan komme på sidstedagen på deres på det kamp- og kigge på, hvordan de vil blive fulgt op med gæster, på udbuddet af kvaliteten i kane kan ikke udtryk for det 13. ikke inde til at slække på udførelsen af slut.

Jeg mener, at der bør kigge på vejen fra barnet 3 stemmer bedes om, nemlig krigen er med til. Og børnene, at man ligesom den skulle være, at der har dækket over for, hvor stort plus. Der er meget lidt på, men sådan så spiser vigtigt.

Ledelse, der kan være Næste
Krig. Den må OK med, men det tiden. Der var store centre og sjette 12 1 ½ stk. penge, men den svage smag. Kilometer har haft gavn for en kraftig syvende 12, måske ikke, at lade, som/eller noget andet, vi har, så er det.

, at pengene går. Den er blevet til, er, at en 20+ t. Altså fire ting. Men kun til kommunen, men ikke specielt til 19 – men vi har diskuteret det her plus eller minus.

Vi skal dog være lidt flinke ved programmet – den fonetiske ordbog er sat op til at genkende en masse kommunalt brugte termer – ikke kulinariske vendinger. Vi må se om det får en lykkelig slutning.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.