Easter Dinner 2012

English / Dansk

Part Three of my Easter Celebration 2012 consisted of making an egg-inspired dinner, which wound up consisting of:

  • Egg fried rice with mushrooms, red onion and minced meat
  • Egg nets with red peppers and avocado
  • Pie with a filling of feta, leeks, gyros-flavoured meatballs and an egg and creme fraiche mixture
  • Hard-boiled eggs filled with a mixture of mustard, ketchup, black pepper and chilli powder (courtesy of the Companion)

The hard-boiled eggs had just the right temperature, the egg nets were very pretty, and the pie was really good. One of the best pastry doughs I’ve done so far.

— PÅ DANSK —

Tredje del af min påskefest bestod af en ægge-inspireret middag, hvor menuen lød som følger:

  • Æggefriterede ris med champignon, røde løg og hakket kalve-/svinekød
  • Æggenet med rød peberfrugt og avocado
  • Tærte med feta, porrer, gyros kødboller og et ægge-/cremefraiche fyld
  • Hårdkogte æg med fyld af sennep, ketchup, peber og chili (Ledsagerens frembringelse)

De hårdkogte æg havde den helt rigtige skarpe smag, æggenettene var meget elegante, og tærten var virkelig god. En af de bedste tærtedeje jeg har fremstillet til dato.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.