Påskebrød

Dansk

Jeg blev bekendt med de her brød for flere år siden. Hvor kan jeg ikke huske, hvordan kan jeg ikke huske. Jeg kan ikke huske om jeg blot så et billede eller om der var en opskrift med, men i lang tid blev jeg ved med at sige til mig selv, at dém skulle jeg prøve at lave. Nu blev det så endelig til noget, så jeg gik på jagt efter en opskrift. De to kriterier var: De skulle ligne reder og der skulle være et æg i midten.

Langt de fleste af opskrifterne sagde at man skulle bage æggene i rederne med skal og det hele, og dét bryder jeg mig ikke om. Jeg endte med at bruge denne opskrift fra Hjerteforeningen, da slutresultatet lignede det mentale billede i mit hovede og opskriften tog ikke hele dagen at lave. Jeg blødkogte æggene før jeg pakkede dem ind i dejen, men jeg fjernede skallen. Da brødene var bagt, var æggene hårdkogte men stadig en smule bløde. De var ikke blevet overkogte, så jeg er meget tilfreds med resultatet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.