Morgenmad 30. marts 2012

Dansk

Det lokale supermarked havde tilbud på granatæbler – 5 kr. stykket – så dem måtte jeg selvfølgelig investere i. Den anden dag lavede jeg en pastaret med røget laks og syntes at det godt kunne passe til med granatæblekerner i, så jeg halverede møjsommeligt frugten og slog med en grydeske alle de små gryn ud i en skål. Da jeg så lidt senere gik i gang med at lave maden, glemte jeg selvfølgelig at komme kernerne i. Men da de naturligvis ikke skulle gå til spilde, besluttede jeg mig for at komme dem i min havregrød i dag, og det fungerede faktisk fint. Granatæbler er ikke voldsomt søde, men de gav lidt ekstra smag og lidt knas til maden. Det kunne jeg godt finde på at prøve igen. Havregrød er meget mere alsidig end man tror.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.