Morgenmad 5. marts 2012

Dansk

Nogle gange får jeg lyst til havregrød – det kan være rart med lidt varmt til morgenmad engang imellem. Det er ikke så tit jeg får det, egentlig. På arbejdsdage har jeg ikke tid til at stå og lave noget (jeg smækker noget sammen aftenen før), og i weekender – eller bare når ledsageren også har fri – får vi for det meste mysli. Men nu hvor jeg arbejder på deltid og studerer ved siden af, så er der nogle gange tid til at lave havregrød om morgenen, hvis mine timer først starter senere på dagen. For meget at lave om morgenen, så får jeg bare stress. I dag blev det dog til en særlig havregrød – en med sharonfrugt i tern. Det hele kom i gryden, som så kogte indtil den var færdig. Resultatet var meget lækkert og smagfuldt. Normalt plejer jeg at søde min havregrød med sukker, men sharonfrugt passede rigtig godt til. Det er jo også en meget sød frugt. I morgen prøver jeg samme metode bare med jordbær. En slags havrejordbærgrød. Jeg er spændt på resultatet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.